Gå till gamla Filmbasen

Kommande workshops & event

Filmbasen arrangerar varje år en rad workshops, seminarier och andra typer av events för våra målgrupper. Några av dem är återkommande, som våra samtalsklubbar Display. I menyn till vänster hittar du information om båda aktuella och tidigare workshops och events som vi har haft. Har du själv en idé till en workshop du skulle vilja gå på eller ett event du skulle vilja besöka, eller om du till och med har en idé till en workshop eller ett event du skulle vilja handleda, tveka inte att höra av dig till oss på [email protected]

FILMBASEN-frukost med Kalifat-regissören Goran Kapetanovic

2020-03-17
Ur Kalifat, regisserad av Goran Kapetanovic. Foto: Johan Paulin/SVT

Filmbasen bjuder in till FILMBASEN-frukost den 17 mars på Paradiset, Mariatorget. Kom och lyssna på regissören till aktuella och uppmärksammade TV-serien Kalifat, Goran Kapetanović. Hör hans tankar och utmaningar kring serien och hans erfarenheter kring tidigare långfilmer.

Filmbasen på Tempo Dokumentärfestival

2020-03-03
Från Samtal pågår på Tempo 2019. Foto: Thomas Persson.

Filmbasen är med och arrangerar två evenemang på Tempo Dokumentärfestival som pågår den 2-8 mars 2020. Dels work in progress med filmer som fått stöd av Filmbasen. Dels Samtal pågår, som är en om samtalsserie filmers processer och unika värden.

Viktiga datum

Filmbasen på Tempo: WIP

Work-in-progress med filmer som fått stöd av Filmbasen.

Plats: Teater 3.


Datum: 2020-03-03

Tid: 14:45

Läs mer

Filmbasen på Tempo: Samtal pågår

Ett tillfälle för samtal om filmers processer och unika värden, där olika erfarenheter, bilder och visioner delas.

Plats: Morfar Ginko


Datum: 2020-03-03

Tid: 17:00

Läs mer