Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Vi välkomnar Åsa

Publicerad: 2013-11-20

Vi är glada att presentera vår nya medarbetare Åsa Segerstedt Falewitcz som kommer att arbeta som koordinator för våra filmstöd, i nära samarbete med Anne-Marie Söhrman Fermelin, med talangprogrammet STHLM Debut och med vissa externa evenemang. Åsa är utbildad konstvetare och har en master som filmkurator från Akademi Valand i Göteborg. Hon har tidigare arbetat som kurator på Liljevalchs och Kulturhuset och som gästkoordinator på Tempo dokumentärfestival.-Filmbasens verksamhet har intresserat mig sedan starten 2008 och jag är väldigt glad att nu få vara en del av en viktig och spännande plattform för unga filmare.Kolla också in konstfilmsprojektet Where Dreams Cross som Åsa driver!Åsa nås på [email protected]

Viktiga datum

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer