Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

UNPLAY tävlar i Berlinale Shorts!

Publicerad: 2010-01-14

Det regnar just nu nomineringar över Sthlms talangfulla filmare! Kortfilmen UNPLAY (tidigare PlayGirl) i regi av Joanna Rytel har blivit uttagen att tävla om det stora prestigefyllda kortfilmspriset vid Berlins Filmfestival, Berlinale Shorts, som går av stapeln 11-21 februari. Filmen, som har fått stöd av bl.a. Film Stockholm/Filmbasen, produceras av Anna Linder och hade premiär på Uppsala Kortfilmsfestival 2009.Joanna Rytel är filmare och konstnär som bl.a. utbildats på Högskolan för fotografi och film i Göteborg. Hon har även gjort bl.a. FLASHER GIRL ON TOUR, som är en av filmerna i serien DIRTY DIARIES.I kortfilmssektionen på Berlinale tävlar också två andra svenskar; både Ruben Östlund och Jonas Odell har med varsin ny kortfilm i tävlingen. Vi gratulerar Joanna och Anna och önskar lycka till!

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer