Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Två Filmbasennamn bland årets Novellfilmer

Publicerad: 2011-01-31

Årets sex Novellfilmer presenterades under festliga former på Göteborgs filmfestival. “SEX, LIV OCH LÄNGTAN” är ett av de utvalda projekten. För manus och regi står Lisa James-Larsson som tidigare gjort den prisbelönade Små barn, stora ord, med stöd av Filmbasen. Producent är Andreas Emanuelsson/Bob film. En annan av titlarna är DUBLIN med manus av Sharmarke Binyusuf och David Aronowitsch. Filmen regisseras av David Aronowitsch och produceras av Annika Rogell/Story. Sharmarke har bland annat gått Filmbasens workshop 360. De sex filmerna ska bli cirka en halvtimma långa och har premiär under Göteborgs filmfestival 2012. Därefter visas de i SVT och ges ut på en samlingsdvd.

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer