Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Tempos nomineringar klara

Publicerad: 2011-01-21

Tempo dokumentärfestival 2011 närmar sig och nu är de nominerade namnen för festivalens olika priser klara. Vi konstaterar stolta att det finns flera Filmbasenfilmer på listan! GERILLASONEN av Zanyar Adami och David Herdies är nominerad till Tempo Documentary Award, TILL MARIA av Tora Mårtens är nominerad till Tempo Short Award. Bland de nominerade till priset New Doc som Filmbasen/Film Stockholm varit med och instiftat hittar vi både KONTRAKTET av Lina Mannheimer och POETEN I ELEFANTHUSET av Anna Juhlin. Grattis allesammans!Tempo Dokumentärfestival är Sveriges största festival för dokumentär film, radio, foto och samtal och startade 1998. Årets festival äger rum 8-13 mars.
Mer info

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer