Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Se CLOWNMEDICIN på SVT

Publicerad: 2012-12-28

Ida Lindgrens dokumentär CLOWNMEDICIN visas på SVT torsdagen den 3 januari. I den 20 minuter långa filmen, som Ida gjort som s.k. mittfilm på Stockholms dramatiska högskola, möter vi tre barn på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Deras liv kretsar kring mediciner, undersökningar och operationer. Men det finns också en annan värld. I sjukhusets kulvertar bor sjukhusclownerna. Och det är i mötet med dem som skrattet, fantasin och drömmarna får liv.Ida var en av de allra första att testa Filmbasen Crowdfundning och finansierade på så vis sin och filmens medverkan på festivalerna Cannes och Idfa.CLOWNMEDICIN kommer även finnas på SVT play i 30 dagar. Sprid gärna eventet

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer