Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Rickard Monsén – ny teknikansvarig

Publicerad: 2011-05-13

Rickard Monsén har tidigare jobbat som tekniker inom tv, musikindustri, event, teater och konserter. Han har undervisat i musikproduktion och ansvarat för teknik under tv-produktioner, teater och konserter. Som studiotekniker har Rickard kommit i kontakt med ljud för både film och tv. Vi är jätteglada att välkomna Rickard som teknikansvarig på Filmbasen.
-Jag har nu installerat mig på Filmbasen i Botkyrka för att ta hand om teknikuthyrningar samt sköta om Filmbasens studios och teknik vid evenemang. Jag finner Film Stockholm och Filmbasen en härligt kreativ plats med likasinnade eldsjälar med kunskap och erfarenhet att hjälpa nya talanger att förverkliga sina projekt.Rickard tar över ansvaret för tekniklån och teknikfrågor på Filmbasen och nås på [email protected]

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer