Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Releasefest för Filmbasens medlemskort

Publicerad: 2010-11-16

Som ett led i att stärka banden mellan unga filmare och branschen lanserar vi nu Filmbasenkortet, som ger er medlemmar schyssta rabatter i stadens filmutbud. Vi släpper Filmbasenkortet under en festlig kväll och skålar extra för att vårt medlemsantal nu är uppe i cirka 1 500 personer!Bland våra första samarbetspartners hittar ni: Zita/Folkets bio, bio Rio, Stockholm Filmfestival, FLM, Cinemateket och Cinema. De finns på plats med färskt material och fina erbjudanden.Kom och fira med oss och passa på att hämta ditt kort tisdagen 16:e November, från kl 18.00, på Brofästet i Hornstull. Är du inte redan medlem så blir du det enkelt genom att skapa en profil här på sajten.Anmäl dig på Facebook

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer