BLODSMAK

Alva är femton år och vet inte vart hon ska förvara sina känslor, men hon vet hur hon ska beskriva dem i 140 tecken eller mindre. Hon vet inte vem hon är, men hon vet från vilken vinkel hon tar den bästa selfien. När sedan kommentarerna som beklagar hennes mammas bortgång börjar rulla in, så känns det dock ändå inte som att det är på riktigt...

Det är inte förrän den nya tjejen i parallellklassen som på nåt vis får Alva att känna saker, sliter hennes uppmärksamhet från den virtuella världen till henne och verkligheten, inte förrän då börjar ALLA känslor sippra fram och Alva kan tillåta sig själv att gå sönder en stund och bara sörja sin mamma, och hon kan även låta sig tröstas av pappa Fredrik för första gången.

FB: BlodsmakFilm
@BlodsmakFilm
#BlodsmakFilm

Projektlogg

Efterproduktion & crowdfunding!

Nu är filmen färdigklippt och i händerna på eminenta fotografen Isabel Herlöfsson som ska färgkorrigera allting samtidigt som Martin Kristiansen har tagit på sig att skapa den viktiga ljudbilden, Cesar Erba komponerar originalmusiken och grafisk designer Billy Holm utformar poster och promotionmaterial -- Med andra ord, fler duktiga och engagerade människor har gett sig in i projektet! -- Själv ska jag nu fokusera på att ro crowdfundingkampanjen i land och fortsätta söka pengar från olika håll så att jag kan betala dessa fantastiska människor för deras insatser!

Rond två närmar sig!

Nu är castingen för resterande roller avklarad och inspelningen av de återstående scenerna ur filmen närmar sig sakta men säkert!

Snart kommer en pilot att postas i samband med en ny crowdfundingkampanj, så håll ögonen öppna och följ projektet på Twitter och Facebook!

Projektstart 2015-08-28

Projektet startades av Ida Thomasdotter.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun