Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Programmet för FIA släppt

Publicerad: 2010-10-06

Nu är det snart dags för FIA animationsfestival 2010 och programmet bjuder på en massa spännande! Årets tema är fransk-tjeckiskt och visningarna sker på Bio Rio. Festivalen inleds onsdag den 13:e oktober med Kafka-tema. Torsdag den 14:e kommer teamet bakom filmen FRÖKEN MÄRKVÄRDIG OCH KARRIÄREN och berättar om sitt arbete. Fredag den 15:e blir det en retrospektiv av och med Jonas Odell.Lördag blir en riktigt heldag med animationer från hela världen uppdelade i olika block som startar varje heltimme. Festivalen avslutas på söndag den 17:e med animationsfrukost med bl a Stina Wirsens VEM BLÖDER?, följt av prisutdelning.För detaljerat program se FIA:s hemsida.

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer