Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Öppet hus på torsdag och fredag

Publicerad: 2013-05-20

Ska du gå på någon av The Knifes konserter på Hangaren i Subtopia eller bara är nyfiken på Filmbasen? Imorgon och på fredag har vi öppet hus mellan kl.17-19 (innan konserterna börjar). Då har du möjlighet att träffa delar av vår personal och ställa frågor kring vår verksamhet. Vill du träffa Anne-Marie Söhrman Fermelin (konsulent för ung film och talangutveckling) är hon på plats mellan kl.15-16 och svarar på frågor om vårt stödsystem.Attenda gärna eventet på Facebook eller OSA till [email protected] om du vill komma och besöka oss. Vi bjuder på fika! Dessutom har Fanzingo medieverkstad på torsdagen mellan 17-20, där vem som helst kan droppa in och få tips och råd till sitt film- eller radioprojekt.Vägbeskrivning till Filmbasen i Alby

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer