Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Ny filmkonsulent på Film Stockholm

Publicerad: 2012-05-24

Efter sommaren tillträder Anne-Marie Söhrman Fermelin som tillförordnad konsulent för talangutveckling på Film Stockholm/Filmbasen. Anne-Marie har tidigare varit kortfilmskonsulent på Svenska Filminstitutet och kommer senast från Filmhögskolan i Göteborg där hon är huvudlärare för kandidatprogrammet i filmregi. Anne-Marie vikarierar under 2012 för Joakim Blendulf som går på föräldraledighet fram till årsskiftet 2012/13. – Vi är mycket glada över en sådan kompetent förstärkning som Anne-Marie Söhrman Fermelin och jag har svårt att tänka mig en bättre vikarie, säger Joakim Blendulf.Anne-Marie tillträder vikariatet den 27 augusti och kommer vara ansvarig för stödet till ung film och talangutveckling på Film Stockholm/Filmbasen. Hon kommer tills vidare kvarstå som huvudlärare på Filmhögskolans kandidatprogram.Även Samuel Sjöblom, utvecklingsansvarig för Filmbasens hemsida och Crowdfunding-sida, kommer att vara föräldraledig under hösten 2012. Hans arbetsuppgifter kommer tills vidare att tas över av Filmbasens medarbetare Robert Andersson.

Viktiga datum

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer