Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Manusförfattare? Sök POWR Baltic Stories Exchange

Publicerad: 2010-08-25

POWR är en kurs riktad till nordiska och baltiska manusförfattare. Under tre dagar får deltagarna feedback på sina projekt och träning i att pitcha projekten. Handledare är Valeria Richter och Gino Ventriglia från den MEDIA-stödda kursen Script&Pitch Workshops. Kursen avslutas med en pitchning inför inbjudna beslutstagare.

Utbildningen arrangeras 1-3 december under Baltic Event i Tallinn och är ett samarbete mellan de baltiska och nordiska MEDIA deskarna. Intresserade manusförfattare skickar ett synopsis på max 3 sidor tillsammans med ett CV och brev (allt på engelska) till oss på MEDIA Desk Sverige senast den 1 september 2010. Antagna författare deltar gratis men kostnader för boende och resa tillkommer. Ulrika Nisell
Anders WilhelmssonMEDIA Desk Sverige
Svenska Filminstitutet
Box 27126
102 52 Stockholm
Tel: 08-665 12 05/07
[email protected]
www.mediadesksverige.eu

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer