Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Kontraktet förfilm på Doc Lounge

Publicerad: 2010-11-19

KONTRAKTET av Lina Mannheimer kommer att inleda Doc Lounge tisdag den 23 november. Filmen handlar om den speciella relationen mellan två franska kvinnor: den yngre Beverly som ingått ett avtal med den äldre Catherine, om evig lydnad. En film om kärlek, nyfikenhet och besatthet på gränsen till det förbjudna. Filmen ingick i SVT:s satsning “Kvinnan i mitt liv” och är producerad av FASAD.Tisdagens huvudfilm är TOPP TWINS, dokumentär om Nya Zealands största humorakt – de joddlande lesbiska tvillingarna Linda och Jools Topp. Den vann bästa långfilm – publikens val i Göteborg 2010. Doc Lounge håller till på Kägelbanan och dörrarna öppnas kl 19.Intervju med Lisa

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer