Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Förlängd deadline för workshops

Publicerad: 2012-12-12

Det finns fortfarande platser kvar på CRASH COURSE – LÄR DIG BERÄTTA MED DET FILMISKA MEDIET och GREEN SCREEN: LJUSSÄTT OCH FILMA. Anmäl dig senast fredag 7 december, kl. 16.00!Crash Course riktar sig till dig som drömmer om att göra film, men inte har så mycket erfarenhet. Under en intensiv helg på Filmbasen i Alby (14-16 december) får du lära dig grunderna i det filmiska hantverket. Du får träffa andra filmare, spåna idéer, prova på att fota, klippa, ta ljud och regissera. När helgen är slut har du i team skapat två korta filmer. Läs merGreenscreenkursen, som pågår 8-9 december, är perfekt för dig som vill få en grundutbildning i hur man arbetar med greenscreen – från ljussättning, till filmning och redigering. Workshopen riktar sig till dig som fotar, regisserar, eller bara är intresserad av att pröva på. Läs mer

Viktiga datum

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer