Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Ny filmkonsulent på Film Stockholm

Publicerad: 2012-06-07

Efter sommaren tillträder Anne-Marie Söhrman Fermelin som tillförordnad konsulent för talangutveckling på Film Stockholm/Filmbasen. Anne-Marie har tidigare varit kortfilmskonsulent på Svenska Filminstitutet och kommer senast från Filmhögskolan i Göteborg där hon är huvudlärare för kandidatprogrammet i filmregi. Anne-Marie vikarierar under 2012 för Joakim Blendulf som går på föräldraledighet fram till årsskiftet 2012/13.
– Vi är mycket glada över en sådan kompetent förstärkning som Anne-Marie Söhrman Fermelin och jag har svårt att tänka mig en bättre vikarie, säger Joakim Blendulf.
Anne-Marie tillträder vikariatet den 27 augusti och kommer vara ansvarig för stödet till ung film och talangutveckling på Film Stockholm/Filmbasen. Hon kommer tills vidare kvarstå som huvudlärare på Filmhögskolans kandidatprogram.
Även Samuel Sjöblom, utvecklingsansvarig för Filmbasens hemsida och Crowdfunding-sida, kommer att vara föräldraledig under hösten 2012. Hans arbetsuppgifter kommer tills vidare att tas över av Filmbasens medarbetare Robert Andersson.

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer