Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Flera priser till Filmbasenfilmer på Sveriges Kortfilmfestival

Publicerad: 2012-03-19

I helgen arrangerades den 55:e upplagan av Sveriges Kortfilmfestival (fd. SFV-festivalen) på biografen Rio i Hornstull. Flera filmer som producerats med stöd av Film Stockholm/Filmbasen kammade hem priser: PUNKT.MANNEN av Foad Aram vann silver i individuella klassen och TACK FÖR SENAST av Jakob Beckman tog hem brons i densamma. Dessutom tilldelades Joakim Granberg pris som bästa manliga skådespelare för sin roll i TACK FÖR SENAST, Harleen Sandelin pris som bästa kvinnliga skådespelare för sin roll i KÄRLEKSBARN och Mikaela Wagner vann pris för bästa dokumentär med filmen EN SORTS PAPPA. Grattis säger vi! Bild: TACK FÖR SENAST, regi Jakob Beckman

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer