Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon

Express-stöd

Filmbasen har ett antal deadlines varje år, men däremellan finns vårt express-stöd. Genom vårt Express-stöd kan du med kortare varsel får tillgång till filmteknik, redigeringar, och lokaler för kortare perioder.

Du ansöker om stödet genom att maila till [email protected]. Mailet ska innehålla en kort projektbeskrivning och information om vilken teknik du vill låna samt när du behöver den. Glöm inte att skicka med dina kontaktuppgifter också. Vi svarar på din ansökan så snart som möjligt.

Observera att du inte kan söka kontanta medel via vårt express-stöd utan endast tillgång till teknik och lokaler för kortare perioder, och att tillgången till dessa kan variera under olika delar av året. I övrigt gäller samma riktlinjer som för Film Stockholm/Filmbasens projektstöd. Information om vår filmteknik, redigeringar och våra lokaler hittar du här.

Det är inte möjligt att få Express-stöd för ett projekt som tidigare fått avslag för Filmbasens projektstöd.

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer