Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Filmbasens nya lokaler smyginvigdes med Zara Waldebäck

Publicerad: 2015-02-18

I fredags smyginvigde vi våra nya lokaler i Subtopiaområdet. Filmbasens filmare och våra grannar på Subtopia samlades för tårta, mingel och rundvisning i de nya lokalerna, där vi kommer att ha betydligt mer plats än tidigare för bland annat redigering, workshops och filmvisning.Vid 17.30 samlades alla i Filmsalen för att lyssna på manusförfattaren Zara Waldebäck som höll en masterclass på temat Här & Nu – Dramatiska Världar, där engagerade åhörare fick nya infallsvinklar och idéer på hur de kan använda sig av tid och rum i sitt manusskrivande.På lördagen samlades utvalda filmarbetare till en workshop med Zara för att fördjupa sig ytterligare i ämnet.Stort tack till alla som kom i både fredags och lördags, och varmt välkoma till alla er andra som vi kommer få träffa i lokalerna under året!Bilder från smyginvigningen och workshopen finns här.

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer