Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Filmbasenprojekt tävlar på Uppsala kortfilmfestival!

Publicerad: 2009-10-05

Vi kan stolt meddela att flera av de projekt vi stöttat under 2008-2009 kommer att tävla på Uppsala kortfilmfestival! I tävlingskategorin “Bäst i Sverige”, och med chans att bli guldbaggenominerade kan du se Densen av Anna Linder, På bar gärning av Olof Leth, PlayGirl av Joanna Rytel och A good friend of Mr World av Axel Petersén. Dessutom tävlar i samma sektion en av årets talangfilmare, Elisabeth Marjanovic Cronvall, med sin Chaque Minute. I kortfilmfestivalen UNG tävlar Angela Bravos Alla vill till himlen i “Barn 9-10 år”. Dessutom tävlar en filmbasenfilmare i den internationella tävlingen; Anders Jedenfors med animationen Space Travel According To John.Vi önskar alla filmarna lycka till och uppmanar alla att gå på Uppsala Kortfilmfestival(Bilden ovan är från Densen, foto: Maja Borg)

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer