Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Filmbasenmedlemmar får VIP-inbjudan till Cinema Queer

Publicerad: 2012-05-09

Den normbrytande filmfestivalen Cinema Queer har festlig galapremiär med filmen LEAVE IT ON THE FLOOR nu på fredag och alla Filmbasens medlemmar är välkomna till fina biografen Park på Sturegatan 11 kl 18.Osa snarast till [email protected] Årets festival bjuder på godbitar från hela världen med tretton Sverigepremiärer och en världspremiär. I programmet finns allt från kärlekssuktande aliens till gnabbande bondage-gubbar och queervärldens svar på Thelma & Louise. Se hela programmet på www.cinemaqueer.se Festivalen pågår 11-13 maj på biograf Zita och Park.Invigningskvällens program:18.00 MINGEL MED DRYCK19.00 INVIGNING AV FESTIVALEN UNDERHÅLLNING AV P*FECT OCH MISS BARBIE-Q.TAL AV TIINA ROSENBERG OCH FESTIVALCHEFERNAKONFERENCIER: MOA SVAN

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer