Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Filmbasenfilmare vann förstapris på Filmgala Norr

Publicerad: 2011-10-15

Filmbasen säger grattis till vinnarna av Filmgala Norr! Lättviktsklassen togs hem av Michael Foussiani och filmen EN DAG PÅ JOBBET, mellanvikten av Ida Svenonius SEAWEED, tungviktsklassen av Zacharias Blads TEHILLA och öppna klassen av Lina Lindbloms KÄRLEKSBARN. Både SEAWEED och KÄRLEKSBARN är gjorda med stöd av Filmbasen/Film Stockholm. Motiveringen till SEAWEEDs förstapris löd: En otäck historia med ett suggestivt och vackert foto. Bra rytm, bra stämning, mycket fin regi! Och KÄRLEKSBARNS förstapris i den öppna klassen motiverades så här: Med bra spel och fint foto skapas en gripande berättelse helt utan ord.Läs mer på www.filmgalanorr.se

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer