Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Filmbasen gästar Rio!

Publicerad: 2010-04-08

Filmbasen bjuder in till premiärkväll på Bio Rio den 12 april kl. 20.30! Vi visar 6 filmer av fem unga filmskapare som alla deltog under Filmbasens REGIWORKSHOP FÖR UNGA KVINNLIGA FILMREGISSÖRER under 2009. Workshopen handleddes av regissören Lisa Aschan. Under visningen kommer även samtal ske med kursdeltagarna, Lisa Aschan och Film Stockholms konsulent Joakim Blendulf.Program:Hello Beauty, 8 min, av Johanna Paulsdotter LöfstedtGumman i lådan, 8 min, av Rojda SekersözDel sju och åtta ur Applied theories of expanding minds; Mrs. Cheng och Junior Cheng, 11 min, av Jennifer Rainsford, Rut Karin Zettergren och Lena BergendahlTänk att få vakna, 11 min, av Valentina ChamorroTrollungen, 14 min, av Lina LindblomHardship, 8 min , av Valentina Chamorro och Johanna Paulsdotter LöfstedtOBS! Osa till [email protected] senaste den 10 april om du vill komma.
Välkommen!

Viktiga datum

Filmkväll – höjdpunkter från STOCKmotion


Datum: 2020-12-02

Tid: 15:00