Victor von Schirach

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör
  • Postort: Drottningholm
  • Telefon: +46 736 835 803
  • Produktionsbolag/företag: Gravity Film Sweden & Casting

Jag driver Gravity Film Sweden & Casting och och frilansar som rollbesättare. Är proffessionellt utbildad skådespelare på Teaterhögskolan i Göteborg. Just nu jobbar jag på tv-serie pilot, en kortfilm tillsammans med en amerikansk manusförfattare. Hör av er! Jag gillar att samarbeta!

Filmtips: We Need to Talk About Kevin, Hotel Chevalier (Short), Homophobia (II), Dare, Nine lives

Utbildningar

Teaterhögskolan i Göteborg 2009 - 2012

Kurser på Filmhögskolan i Göteborg 2009 - 2012

Stockholms Teaterinstitut 2007 - 2008

Filmografi

Sex and Violins - Kortfilm, 2017. Regissör / Producent

Pleasure - Kortfilm, 2016. Regissör / Producent

Södra Sidan - Musikvideo, 2015, Andre Regissör

Boktips, reklampitch 2014, Regissör, Producent

Elisabethdagen, drama 2010 Regissör

Att Leva, kortfilm - Line Producer

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun