Ronja Larsson

Projektroller: Producent/prod.ledare, Regissör, Manusförfattare, Klippare
  • Postort: Farsta

Jag är en filmskapare som gärna ser min vy genom en kamera och ramar in verkligheten till ett format där jag värdesätter konstnärlig kvalitét och gärna utforskar moraliska dilemman, normer, relationer och vardag.

Jag har en kandidatexamen från Stockholms Universitet i Filmvetenskap och har även studerat filmmusik och skådespeleri.

Att skapa – allt från film och musik till fotografi och bakverk – och uttrycka mig genom en skapande-process är det jag allra helst gör när jag inte äter det jag bakat, säljer på loppis, hänger på landet eller ser på film.

Utbildningar

Filmvetenskap, kandidatprogram, Stockholms Universitet, 2018, Stockholm

Filmmusik (teoretisk kurs), Stockholms Universitet, 2016, Stockholm

Filmmusik (praktisk kurs), Musicians Institute, 2010, Los Angeles

Skådespelarprogrammet, Calle Flygare Teaterskola, 2016, Stockholm

Filmografi

You, fiktion, 2019, producent.

Från ondska, fiktion, 2019, producent, manusförfattare, regissör, foto, klipp.

Remake Stockholm, reklamfilm, 2016, fotograf.

Snösätra hall of fame, reklamfilm, 2016, fotograf.

Absession, fiktion, 2015, producent, manusförfattare, regissör, klippare.

All my polish, musikvideo, 2013, producent, manusförfattare, regissör, klippare.

Perfect Life, musikvideo, 2013, regissör, fotograf, klippare.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun