Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Dokumentärhandledare till Skärholmen.doc

Publicerad: 2010-12-15

Skärholmen.doc är ett projekt som går ut på att använda dokumentärfilm som verktyg i lokalt demokratiarbete. Under februari månad kommer ett 20-tal unga från Skärholmen göra egna dokumentärfilmer. Nu behövs fyra unga dokumentärfilmare, gärna aktiva på www.filmbasen, som vill agera handledare under processen. Jobbet innebär mellan 4-7 arbetsdagar. Ersättning utgår med ca 1000 kr/ dag. Projektet leds av Fanzingo..se

Vi letar efter dig som:

– Själv har gjort dokumentärfilm och känner till processen.

– Är intresserad av det pedagogiskt arbete och vill arbeta med att lära ut dokumentärfilm ill andra.

– Är flexibel och kan anpassa dig till gruppens förutsättningar att spela in. Det kan bli inspelningar och klipptid på arbetstid men också på helger och kvällar.

– Det är viktigt att du är med i hela processen och inte hoppar av uppdraget. Vi skriver uppdragskontrakt med alla handledare.

Är du intresserad? Skicka en intresseanmälan till [email protected] där du beskriver vem du är och varför du tror att du skulle vara en bra handledare i projektet.

Projektet genomförs av Fanzingo i samarbete mellan Film Stockholm, Skärholmens stadsdelsförvaltning och de lokala fritidsgårdarna, Tempo dokumentärfestival och Stadsteatern i Skärholmen.


Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer