Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Dokumentärfilmsworkshop i Sundbyberg

Publicerad: 2013-08-15

I höst ges möjlighet att lära sig de dokumentära verktygen medan man gör en kollektiv dokumentärproduktion, som innehåller hela processen från idé till visning. Vi arbetar med proffskamera, ljud- och redigeringsutrustning. Handledare är Rafael Franco. Inga förkunskaper krävs!

Att analysera dokumentärfilm stimulerar till ett (medie-) kritiskt tänkande. Det är också en bra genre för att fokusera på den filmskapande processen i sig själv om man ska göra film för första gången.

Kursen ges på torsdagar kl 17:30-20:30 under perioden 12 september-31 oktober fördelat på åtta tillfällen. Kursen är gratis och anmälan sker på www.aggregat.nu Först till kvarn!

Viktiga datum

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer