Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Deadline för stipendier från Konstnärsnämnden

Publicerad: 2010-10-11

Konstnärsnämnden stödjer yrkesverksamma filmare genom olika typer av stipendier och bidrag. Den 11 oktober 2010 är sista datum för ansökan av Projektstöd, Målinriktat Arbetsstipendium samt Arbetsstipendium till konstnärligt verksamma inom film, teater och dans. Den större delen av pengarna delas ut i form av projektstöd till kort- och dokumentärfilm.Samtliga stipendier och bidrag är avsedda för yrkesverksamma enskilda konstnärer, främst frilansare. För att få stöd ska du vara permanent bosatt i Sverige och/eller ha din huvudsakliga konstnärliga verksamhet här i landet. Observera att du inte kan få stöd från oss om du är under utbildning, exempelvis vid konstnärlig högskola.Läs mer om hur du ansöker.

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer