Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Dags att skicka in bidrag till Uppsala

Publicerad: 2012-05-21

Sista anmälningsdag för tävlingssektionerna på Uppsala Internationella Kortfilmfestival är 30 juni. Du anmäler din film genom att fylla i anmälningsformuläret online på www.shortfilmfestival.com. Festivalen visar filmer i alla genrer upp till 60 minuter (40 minuter för utländska filmer). Alla filmer som anmäls till den svenska tävlingssektionen kommer även att bedömas för den Internationella tävlingssektionen. Huvudpriset i den svenska tävlingssektionen ”Bästa svenska kortfilm” och huvudpriset i den Internationella tävlingssektionen ”Uppsala Grand Prix” finns med på Academy of Motion Pictures, Arts and Sciences filmfestivallista för nominering i kortfilmskategorierna. Detta innebär att vinnarna av dessa priser har chansen att nomineras till en Oscar®.

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer