Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Dags att anmäla film till Vårrullen

Publicerad: 2011-02-14

Vårrullen är Stockholms största filmfestival för unga mellan 16 och 26 år – en mötesplats för oetablerade filmare och filmbranschen. Vårrullen drivs av Xenter Botkyrka i samarbete med Film Stockholm och är Stockholms officiella uttagning till Novemberfestivalen. På festivalen delas sex priser ut: Stockholmsdiamanten, Yellowbird-stipendium, Årets Puma, Dokhopp, Avid Technical Award och Digidesigns Ljudpris. Nytt för i år är att filmer kan skickas in som en mp4 – eller mov-fil på en DVD-skiva. Var mycket noga med att följa instruktionerna på hemsidan, så det slipper bli fel med just din film. Deadline för inkomna filmer är 28:e februari, så skicka din film nu.Från i år är också ålderkategorier i Mellanvikt 16-19 år och Tungvikt 20-26 år. Festivalen hålls på Xenter i Tumba lördagen den 16:e april.Läs mer

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer