Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Campus för unga filmare

Publicerad: 2012-05-15

Är du filmare och mellan 18-30? Har du gjort en kortfilm? Sök till TalentCampOdense – en internationell vidareutbildning för unga filmare och arrangeras i Odense, Danmark den 20-25 augusti. Programmet är uppbyggt kring workshops och masterclasses med spännande filmskapare från hela världen. Campuset innehöll ett rikt program som gav mig inblick i olika regissörers konstnärskap. Det var fint och viktigt att få hamna i ett nytt sammanhang med andra unga filmare med olika bakgrund från hela Europa, säger Josefine Camitz som deltog 2011.Du kan ansöka fram till den 1 maj på arrangörens hemsida. TalentCampOdense är kostnadsfritt att delta i, mat och husrum ingår. Foto: TalentCampOdense 2011

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer