Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Bli först med Crowd funding på filmbasen.se

Publicerad: 2012-04-27

Inom kort kommer Filmbasen lansera en Crowd funding-funktion på filmbasen.se och det blir faktiskt Nordens första Crowd fundingsajt för film! Redan nu letar vi efter dig som är intresserad av starta en Crowd funding-kampanj för ditt filmprojekt. Crowd funding-funktionen på Filmbasen drivs i samarbete med vår partner Crowdculture. Skillnaden mellan Crowdcultures system och andra crowdfunding-sajter är att du som medlem hos oss direkt tar del av ett offentligt stöd, en sk “fond”. I den totala pengapotten för crowd funding på Filmbasen ligger alltså både offentliga medel och privata pengar. Ta chansen och var först ut med din kampanj på filmbasen.se! Kontakta [email protected]filmbasen.se så berättar vi hur du gör!

Viktiga datum

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer