Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

Att gå sin egen väg med låg budget

Publicerad: 2013-11-06

DIN BARNDOM SKA ALDRIG DÖ är en indiependentlångfilm av Markus Carlsson, som började som ett examensprojekt från Filmhögskolan i Göteborg (numera Akademi Valand Film). Teamet hoppas att se många filmare i publiken på Stockholmspremiären på fredag på Bio Rio – där man får rabatt med Filmbasenkortet!

-Större delen av den svenska filmens utbud baseras på bästsäljande böcker eller är uppföljare. Vi har gått vår egen väg och kämpat hårt med en minimal budget, säger producenten Lovisa Charlier.

Se filmen och möt efteråt regissör och skådespelare i ett samtal som sedan fortsätter på Barbro biobar. Läs om filmen och boka biljett. Intervju med Markus Carlsson

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer