Gå till gamla Filmbasen
Choose language

Översätt
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Sök search-icon
Tillbaka

28 augusti=Filmstadens dag

Publicerad: 2011-09-04

Som besökare på Filmstadens dag får du en unik möjlighet att uppleva filmskapande från ”idé” till ”premiär”. Här kan du delta i manusverkstad, animera tecknad film, gå på SF-casting, testa att dubba, prova på green screen… Film Stockholms mediepedagog Rafael Franco finns på plats för att lära ut dokumentärfilm och berätta om höstens dokumentärfilmsworkshop i Solna och Sundbyberg. Fanzingo finns också på plats! Filmstadens dag arrangeras i “gamla Filmstaden” i Solna, en plats som bär på massa spännande filmhistoria.På programmet står också minitivoli, vintage-marknad, försäljning av god mat, visning av biofilm både ute och inne! På kvällen spelar Anna Järvinen. Dagen avslutas med en visning av Roy Anderssons klassiker “En kärlekshistoria”. Tid och plats: kl.13.00-21.00 i gamla Filmstaden, T-bana Näckrosen. Gratis!Vi rekommenderar ett besök.Läs mer om Filmstaden i Råsunda.

Viktiga datum

Audiovisual Talks: Cilla Jackert & Amir Chamdin


Datum: 2020-09-29

Tid: 13:00

Läs mer

STOCKmotion filmfestival

Den sjunde upplagan av kortfilmsfestivalen STOCKmotion hålls digitalt den 14-17 oktober. Ta chansen att se morgondagens stjärnregissörer ta sig an aktuella ämnen i sina senaste kortfilmer.

STOCKmotion filmfestival är en kortfilmsfestival som låter Stockholmsbaserade filmskapare i alla åldrar bidra i olika ålderskategorier – från 6 års ålder till vuxna professionella filmare.


Datum: 2020-10-14

Tid:

Läs mer