tempo dokumentärfestival

Billigare ackreditering på Tempo!

Den 7-13 mars är det dags för årets upplaga av Tempo dokumentärfestival. Och vi på Filmbasen har ordnat så att alla våra medlemmar kan köpa ackreditering till festivalen för rabatterat pris!

Som Filmbasenmedlem får du 100 kr rabatt när du köper en ackreditering,det blir 500 kr istället för 600 kr. För att få rabatten köp din ackreditering via den här länken:

Nio Filmbasenstödda filmer tävlar på Tempo!

Nio filmer som har fått stöd av Filmbasen har tagits ut till tävlan i Tempo Dokumentärfestival. Det är Homo sacer av Lode Kuylenstierna, Innanför av Angela Bravo, Martha & Niki av Tora Mkandawire Mårtens och Skörheten av Ahang Bashi som är nominerade till Tempo Documentary Award.

Alla bara längtar av Martina Carlstedt, Kroppen är en ensam plats av Ida Lindgren och Psyket! av Moa Junström är nominerade till Tempo Short Award.

Beyond the Divide och Upp till dans tävlar i New Doc

Det har strömmat in ansökningar i år till New Doc, Tempo Dokumentärfestivals talangpris för oetablerade regissörer som startades av Filmbasen för att lyfta nya röster och har delats ut till ett antal spännande filmare under åren. Nytt för i år är att New Doc har öppnat upp och riktat sig till filmare över hela landet.

Snart deadline för Tempos tävlingar!

Tempo dokumentärfestival har snart deadline för sina tävlingar: New Doc, Tempo Documentary Award och Tempo Short Award.New Doc är Tempos talangpris för oetablerade regissörer. Priset startade av Filmbasen för att lyfta nya röster och har delats ut till ett antal spännande filmare. Nu öppnas priset upp för filmer från hela landet och prissumman höjs!

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun