långfilm

Långfilmsdebutanter berättar

På STOCKmotion samlades långfilmsdebutanterna Amanda Adolfsson, Anders Hazelius och Sanna Lenken i ett samtal med Anne-Marie Söhrman Fermelin och publiken, som till stor del bestod av andra Stockholmsfilmare.

Amandas långfilm UNGA SOPHIE BELL är den vi kommer att kunna se först, premiären är på Stockholms filmfestival nu i november. Filmen är inspelad i Skåne och Berlin och ljudmixen låstes dagen innan samtalet ägde rum!
Amanda har senaste året deltagit i talangprogrammet Pure Fiction och har en bakgrund som omfattar regilinjen på STDH och en rad uppdrag som inspelningsledare och FAD.

Tre nya projekt till STHLM Debut

            
Anders Hazelius                   Peter Grönlund                        Erik Green Petersson
 
Av närmare 30 ansökningar har tre projekt valts ut till STHLM Debut 3, vår satsning på långfilmsdebuterande regissörer och producenter i Stockholm-Mälarregionen. Bredden på ansökningarna har varit stor. De tre utvalda projekten till STHLM Debut omgång 3 är: TJUVHEDER – regissör Peter Grönlund, producent Frida Bargo, B-Reel Feature Films, GERILLA – regissör Anders Hazelius, producent Lizette Jonjic, Migma film och BARN AV SIN TID – regissör Erik Green Petersson.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun