Vita Dukar

Brådskande på väg till sin provanställning på en restaurang springer Nike 21 in i Paul 40 på gatan. Han tappar en ring på trottoaren – Oj ska du fria? Ja han är på väg till samma restaurang för att fria till en tjej. På restaurangen möts dom igen.
Nikes första uppgift blir att ta hand om bord 15, stammisbordet, övertygad låter hovmästaren henne göra detta. Paul beställer en flaska champagnen som han måste ha till frieriet. Nike hinner inte betjäna honom för bord 15 uppehåller henne.
Tjejen som Paul ska fria till är där med sin riktiga pojkvän, så Paul måste vänta in rätt ögonblick, när pojkvännen går på toaletten passar han på. Paul hinner inte vänta på champagnen. Frieriet går åt helvete, det var Nikes fel! För hon inte kom med champagnen. Men Nike bryr sig inte för hon bråkar med gästerna på bord 15. Det hände en olycka, det kom rödvin i den äckliga gubbens skrev. Känslor svallar, Paul och Nike tar ut sina aggressioner på varandra i ett enda stort gräl på toaletten. Men vem är dom arga på egentligen?

Projektlogg

Projektstart 2013-04-17

Projektet startades av Ronny Fritsche.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun