Tack för senast

Tack för senast är en av vinnarna i Nisi-Masas manustävling European Short Pitch 2010.

Det är Lovisas födelsedag och hon har planerat den här kvällen i veckor - rätt musik, rätt mat, rätt sprit, men framför allt: rätt gäster - Johan, den söte copywritern från hennes nya jobb, kommer ikväll och Lovisa är väldigt mån om att göra ett gott och coolt intryck.

Så vem är då denne Lars som dyker upp en timme för tidigt med alldeles för många röda rosor? Och varför tror han att de har träffats förut? Och varför beter han sig som om det vore något på gång mellan dem?

I takt med att Lars blir mer och mer framfusig och pinsam, växer desperationen hos Lovisa. Kvällen håller på att förstöras, Johan kommer att missförstå allt, katastrofen är nära. Så, vad ska hon göra?

Tack för senast är en svart komedi om social stress, om kolliderande världar och om det där mellanrummet mellan att vara ung och att vara vuxen.

Projektlogg

Tack för senast till Short Film Corner i Cannes 2013!

"Tack för senast" wins the World of Shorts 2013 (WOSH)!! As part of the prize, the film will be highlighted in the Short film corner in Cannes in May! Yes!

Läs mer på http://blog.daazo.com/2013/04/12/wosh-the-film-contest-winners-announced/

www.tackforsenast.se

Imorrn!

Imorrn kör vi! Första inspelningsdagen! Idag kör vi över hela stan och plockar ihop det sista som behövs. Tack till Solna Ungdomscafe som låtit oss använda deras lokaler för möten, kostymprovningar mm!

Lägger ytterligare två samarbetspartners till produktionen

och ser fram emot att samarbeta med Ice Photo (www.icephoto.se) som skall ta våra pressbilder samt dokumentera inspelningen och Filmcentrum Stockholm som är vänliga och lånar ut utrustning åt oss.

Vi känner oss hedrade och utvalda!

"Tack för senast" har valts ut att pitcha på Örebro Filmfestival nu på torsdag kl. 19.00!

http://www.filmbasen.se/nyheter/2010-09-23/sista-chansen-manuspitch-i-or...

Projektstart 2010-07-21

Projektet startades av Jessica Liander.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun