När du inte såg

En perfekt picknick en perfekt sommarkväll blir allt förutom den idylliska utflykten familjen hade tänkt sig.
-
Det är en vacker sommarkväll och en mamma har picknick på stranden med sina två barn. När de står och sparkar boll ringer mammans mobil. Hon sparkar iväg bollen lite för hårt och springer till filten och gräver i väskan efter mobilen som ringer. Ungarna springer ivrigt efter bollen som rullar iväg mot en skogsöppning som ligger intill. Mamman ropar efter barnen som inte bryr sig om hennes tillrop. Samtidigt som hon håller ett öga på dem spiller hon ut saften på filten och hennes handväska blir genomblöt.

Vid skogsöppningen kastar storebror en kort blick mot filten och deras mamma när han får för sig att de ska gömma sig för henne. Han ropar på lillasyster att hon ska skynda sig men hon halkar och slår i knät. Storebror vänder sig om för att hjälpa henne men stelnar till.

När mamman väl kommer till skogen hittar hon bara bollen. Barnen är borta och både polis och sökgrupper involveras. Under tiden springer storebror för sitt liv, han har tappat bort sin lillasyster men kan inte stanna upp, han måste springa vidare.

Projektlogg

Projektstart 2019-03-28

Projektet startades av Liliana Garmvild.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun