Linda...en speciel tjej

”Linda… en speciell tjej”

Min ide till en kortfilm är en romantisk komedi som handlar om tre väldigt olika killar som alla är kära och har en relation till samma tjej, Linda.

Linda är en ”girl next door” typ av tjej som är i 20 års åldern och har en väldigt självständig livsstil där hon jobbar, studerar och håller på med sin konst. Hon är en väldigt fri och öppen själ som har en ”on och off” relation med tre väldigt olika killar, överklass killen Jens, söder hipstern Alex och glidaren Mauro. Hon gillar alla tre killar därför de alla har så himla olika egenskaper som hon tycker om . Dock vägrar hon binda sig och bli tillsammans med någon av dom därför hon prioriterar sin personliga frihet och känner inte för att underkasta sig ett förhållande och få en massa krav och ramar ställda på sig.

Söder hipstern Alex känner sig kluven över hur han ska förhålla sig till Linda, å ena sidan är han medveten om att hon håller på med andra killar och kan å andra sidan kan han ändå inte sluta träffa henne och sluta hoppas på att han ska få henne alldeles för sig själv.

Projektlogg

Projektstart 2011-05-01

Projektet startades av Gustavo Nunes Sörenson.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun