Hunden

Albin arbetar som frilansade skådespelare, en dag får han chansen att jobba med ett stort namn i branschen. Under några förnedrande repetitioner visar det sig dock att denna regissör har något annat i åtanke än teater. Frågan är ska Albin låta sig underkasta sig regissörens djuriska begär i hoppet om att bli en känd skådespelare.

Under processen har jag mig ställt frågan varför vår sexualitet kretsar så mycket kring makt och varför vi tillåter sexualiteten att ta så mycket plats i oss. Jag vill göra film om ögonblicket då människorna i samhället får syn på sig själva. Detta har jag tillsammans med mitt fantastiska team lyckats fånga och Filmbasen har gjort det möjligt. Nu vill jag lägga ned all min tid på att klippa filmen och få ut den på festivaler.

Stödet söks i syfte för att kunna klippa klart filmen och arbeta med ljudmix, musik, grading och titelgrafik. Jag bifogar en budget för efterarbetet och lite material från filmen i ansökan. Hoppas nu att Filmbasen vill hjälpa oss att slutföra det här projektet.

Projektlogg

Projektstart 2015-10-08

Projektet startades av Emerson Berglund.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun