Hänga mest

Hänga mest
Ämne: Självmord
Handling: Alexander har blivit bedragen och tänker hänga sig i en lada. Men han får motstånd av Gerard som äger ladan och tänkt hänga sig där först. Vem var där först? Vem har störst anledning att ta sitt liv med repet? Och vem har rätt att Hänga mest?

Projektlogg

Den hisnande känslan när 2 dagars inspelning blev 1

När man gör film utan pengar får man ta vad man får tidsmässigt. Men tanke på den höga kvalitet på både team och skådespelare är jag glad att jag fick någon tid över huvudtaget. Två planerade inspelningsdagar fick bli en. De sista timmarna var kämpiga för både skådespelare och team, men tack vare Tobbes och mammas fantastiska matlagning lyckades vi samla de sista krafterna och köra hela vägen.

Vi fick ihop det material vi behövde med de skådespelare och team som vi hade den dagen. Dock blev ljudet lidande pga tidsbrist för omtagningar när ljudet stördes av flygplan och andra oljud i omgivningen. Vi åkte tillbaka till Roslagen och spela in de exteriöra scenerna.

Hoppas nu vid gudarna att vi kan rädda ljudet i post. Bilderna är riktigt fina och trots tidsbrist och sjunkande energi är jag fantastiskt nöjd med vad vi lyckades åstadkomma tillsammans med detta tappra underbara gäng.

Uppdatering 25/1! Ljudet bättre än väntat! Det går att rädda! Första grovklipp klar! Trots avslag i ansökan för filmstöd ger vi inte upp. Materialet är alldeles för bra, och ett soundtrack komponeras just nu. Det får lösa sig ändå!

Kommentarer

Ljudet verkar bättre än väntat. Det går att rädda!! Och nu är vi igång med att komponera musik till filmen. Ska bli sååå spännande!!!

Projektstart 2016-11-30

Projektet startades av Carolinne Lidén.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun