CONTRASTE

Mira är en virvelvind och Aaron ett vindskydd. Det är inte helt självklart vad som händer när vinden träffar vindskyddet.

Aaron ställer upp som fotograf på sitt ex (Louise) systers bröllop vid kusten. I tre dagar bor han ensam i ett romantiskt strandhus gjort för två. Aaron ser resan som en chans att bli tillsammans med Louise igen och hans riktning förändras när han får veta att hon redan har en annan kille (Andrè). En kille som tydligen surfar och är spännande.
Aaron bestämmer sig för att lära sig surfa. Då träffar han Mira som lovar att lära honom ta sin första våg. Mira är Aarons motsats på alla sätt och han tänker att hon är hans biljett till att bli mer spännande/vild. Louise hör av sig till Aaron dagligen via sms, om småsaker för att få kontakt. I början svarar han men efter surfingen väljer han att ignorera, vilket gör att Louise hör av sig ännu mer och till och med ringer honom en gång under en fest.
Aaron följer med Mira på fest men inser att han inte alls trivs i den stökiga miljön. Dessutom tycks Mira inte bry sig om att Aaron är där, så han bestämmer sig för att gå hem. När han ska säga det till Mira hinner han inte utan hon kysser honom i stället och ber honom att följa med henne till sovrummet.
De ska ha sex men Aaron tycker att Mira är för full för det, att hon inte är närvarande. Han förvånar sig själv genom att säga ifrån och sticker från festen.
På bröllopet där Mira jobbar i baren väljer han att bara ta emot ett glas Champagne Contraste utan att integrera mer med henne. Louise försöker än en gång att få Aaron att säga att han vill gå tillbaka i en relation med henne och när han säger att han inte vill det blir Louise överrumplad.

Vi vill visa hur man ger och tar i relationer och framför allt vad man tar med sig där ifrån. ”Contraste” är en ärlig film och långt ifrån romantiserad, där karaktärernas utveckling är centralt.

Projektlogg

Inga inlägg skrivna än.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun