Spännande satsning för nya filmföretag på Transit & Filmbasen!

Är du nyföretagare inom filmområdet och är i behov av företagscoaching och subventionerade kontorsplatser under en period, för att komma igång med din verksamhet? Då är följande nyhet säkert intressant för dig: Filmbasen har blivit inkubator för film inom nätverket Transit, som har sin bas i Konstfacks lokaler vid Telefonplan. Inom ramen för Transit kommer Filmbasen att erbjuda stöd till 3-4 filmföretag under 2010, men det kommer också finnas möjlighet för fler företag att få tillgång till rådgivning.

Transit Kulturinkubator är ett nätverk som består av Transit, SITE, Filmbasen och [email protected] Transit erbjuder affärsrådgivning och kompetensutvecklande aktiviteter till kultur- och kreatörsföretagare inom konst, design, film, scenkonst och musik. Transit Kulturinkubator är en ideell förening med bidrag från Stockholms Läns Landsting.

Är du och ditt företag intresserad av att ingå i denna satsning, maila Filmbasens projektledare Joakim Blendulf snarast för att få mer information och eventuellt boka upp ett möte för ett initialt samtal: [email protected] 

Skrivet av: Joakim Blendulf

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun