Dejta en filmkompositör

HEMMA HOS FILMBASEN TORSDAG 27 NOVEMBER Kl.18.30

Filmbasen/Fanzingo, i samarbete med Centrum för nutida musik i Stockholmsregionen, bjuder in dig till en "Hemma hos" - kväll med fokus på filmmusik. Vår huvudgäst är kompositör Leif Jordannson som kommer att berätta om hur han jobbar med att skapa filmmusik.

Efter föredraget kommer vi ha en speed dating mellan filmare och kompositörer. Ta chansen att pitcha dina idéer för andra. Förmodligen hittar du en framtida samarbetspartner, kanske skapar du ett nytt nätverk, måhända får du bli delaktig i ett fantastiskt filmprojekt!

Hur går det hela till?
Den som prövat speed dating någon gång kommer att känna igen sig. Alla deltagare samlas runt ett långbord. Alla medverkande hamnar framför en annan deltagare. De två som hamnar framför varandra får fyra minuter på sig att berätta lite om sig själv och sin idé och stämma av vad de kan få ut av varandra. När fyra minuter har gått flyttar alla personer en stol bort och hamnar så framför en ny person. Och fyra nya minuter börjar för ”pitchning” och dating.

Vem kan delta?
Alla filmare mellan 15 och 30 år kan anmäla sig vare sig du vill skriva, fota, ta ljud, regissera eller producera film. Du kan vara men behöver inte vara en etablerad filmarbetare. Du kan ha gjort ingen, en eller flera filmer, du kan gå på eller ha gått någon filmutbildning. Huvudsaken är att du arbetar eller vill arbeta med film, och önskar skapa nya kontakter och samarbeten.

Hur anmäler jag mig?
Du skickar ett mail till [email protected] och skriver att du vill delta. Uppge vilket eller vilka yrken eller intresseområden du har, alltså regi, produktion, foto osv eller om du är musiker/kompositör. Och ange ditt namn och din ålder. Observera att antalet platser är begränsat.

Skrivet av: Samuel Sjöblom

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun