Nyheter

Ny deadline för att söka stöd

Som vi berättade för er som var på plats på torsdagens höststart på Filmbasen så håller vi på och gör om Filmbasens webb - inklusive systemet för att söka stöd. Därför senarelägger vi höstens deadline för att söka stöd till den 1 december.

Workshop i filmskådespeleri - ansök nu

Är du skådespelare och vill ha mer erfarenhet av att arbeta med film? Filmbasen arrangerar en fem dagar lång workshop i filmskådespeleri den 7-11 november och tar nu emot ansökningar.

Filmbasen DISPLAY: Skörheten

På höstens första Filmbasen DISPLAY visar vi dokumentären Skörheten och gästas av regissören Ahang Bashi från filmen. Moderator är Shang Imam, programledare för Verkligheten i P3.

Ta steget ut i världen - internationella samarbeten för din film

Hur hamnade Zanyar Adami, en svensk regissör, och Marcelo Müller, en brasiliansk manusförfattare, på Kuba för att skriva en film om den kurdiska gerillan i Syrien? Hur hittade de varandra och hur får de sitt samarbete att fungera?

Filmbasen höststartar med STOCKmotion-smygtitt

Nu kör vi igång hösten på Filmbasen! Först ut är en smygtitt på den kommande STOCKmotion-festivalen där vi förhandsvisar delar av filmprogrammet med regissörerna på plats.

Hjälp oss att göra Filmbasen.se bättre!

Filmbasen.se ska få en ansiktslyftning - och nu behöver vi din hjälp! För att sajten ska bli så bra som möjligt för alla våra användare är det viktigt att vi får in synpunkter på vad som fungerat bra - och mindre bra - på Filmbasen.se hittills.

Har du egna förslag eller kanske en idé som vi inte tänkt på? Tipsa oss gärna!

Fyll i användarenkäten här!

Glad sommar från Talangdagarna på Fårö

Filmbasen skickade tre filmare från Stockholms län när Talangdagarna på Fårö arrangerades parallellt med Bergmanveckan den 27 juni-1 juli 2016.

Här är hösten på Filmbasen

Sommaren är här men planeringen för hösten är i full gång. Här är de arrangemang som är inbokade redan nu.

Anmäl dig till Uppsala Talangdagar och Uppsala Kortfilmspitch

Nu är anmälan öppen för Uppsala Talangdagar och Kortfilmspitch. Sista dagen att söka till båda evenemangen är den 15 augusti.

Information om tidigare driftstörningar på Filmbasen.se

De tidigare driftstörningarna på Filmbasen.se ska nu vara åtgärdade. Tyvärr finns det risk att visst innehåll som skapats dagarna före den 3 juni har raderats. Vi uppmanar alla användare att kontrollera att era projekt är intakta.

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun