Producent och regissör sökes till kortfilm (drama-thriller

1 inlägg / 0 nya
Producent och regissör sökes till kortfilm (drama-thriller
Målgrupp: Producent/prod.ledare, Regissör

Hejsan!
Jag söker en samarbetsvillig producent och regissör till ett lite ”mindfuck” kortfilmsprojekt. Det är alltså bra om du är intresserad av den typen av film eller har erfarenhet av att regissera/producera den typen av film.

Det är ett 2/3-delars upplägg i filmen där man tycker och tänkrer en sak den första biten och en helt annan sak mot slutet. Twist efter twist gör att man inte riktigt vet vad man ska tycka eller tänka.

”KSK (det politiska partiet kvinnosakskvinnorna) Har precis vunnit i det svenska valet. De står bla för att utrota skräpmat, gratis gymkort åt alla kvinnor, jobbet kommer alltid först. Och också en sista sak...
Sara är nyexad plastikkirurg och bor i en lägenhet tillsammans med sin flickvän. Flickvännen är mestadels sängliggande i en latexdräkt och hon får piller efter piller utav Sara. Livet med henne tycks till skillnad från livet utanför lägenheten, väldigt mörk.
Sara har kontroll över allt i lägenheten. Alla skåp har lås och ytterdörren styrs via Saras mobil.
När Saras mobil en dag varnar för att någon drar i dörren gör hon det värsta man i denna tid kan göra - hon springer ifrån jobbet utan förvarning. När patient efter patient avbokas av Sara, tar Saras chef allt i egna händer och besöker henne i lägenheten. Nu tar allt en riktig vändning i Saras och hennes flickväns liv. Men är det till det bättre..?

Denna film tar upp viktiga frågor med vrider dessa på ett absurt sätt som kan komma att skapa agg och irritation. (Ref. Black mirror) Så är du inte rädd för det och vill vara med och göra detta projekt till verklighet?
Då hoppas jag att vi hörs! :)

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun