Manusförfattare

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Manusförfattare
Målgrupp: Manusförfattare

Hej!

Mitt namn är Mehdi Razi och har varit inom film och teater som skådespelare, författare och regissör i många år. Jag studerade film i både hemlandet och här i Sverige och gjorde antal kortfilmer och dokumentärer som en del visades i TV-kanaler och olika filmfestivaler.
Jag har bara varit i Sverige i 7 år därför känner jag mig handikapp när jag vill skriva manus på Svenska. Det handlar inte bara om språket, utan handlar om allt som man måste veta som en manusförfattare eller en filmskapare.
Jag har en 30 minuters film ide som lyckades få utveckling stöd från Filminstitutet och snart ska jag börja skriva manuset.
Jag behöver en erfarna manusförfattare som kan samarbeta med mig i mina kommande små och stora projekt. Jag kommer alltid i bra idéer men när jag skriver manuset funkar tyvärr inte relationer mellan karaktärer eller scener på grund av språket, kulturen osv. Men så fort historien handlar i hemlandet funkar allt :)))
Jag vill en person inte bara som en samarbetare utan verkligen en vän som vi kan utveckla vår kariär och gå framåt. Det är jätteviktig att vad personen tänker om film och konst. Med vilken öga kollar på världen, varför skriver manus osv.
Jag själv gör mest drama och dokumentärer och försöker testa nya former och ha djupa lagar och stora tankar bakom varje projekt. Intresserar inte aktion och skrek filmer. Några av mina favorit regisörer är: Kishlovsky, Tarkovski, Bergman, Kiarostami, Felini och såna typer. Så vet ni vilken smak jag har :)
Mer information finns i min hemsida www.marlikfilms.com
Kan också skicka länkar till mina tidigare filmer om någon intresserar.

Manusförfattare finnes

Hej!

Jag är manusförfattare och intresserad av att veta mer om detta projekt. Du får gärna mejla mej på: [email protected]

Vänliga hälsningar
Malin

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun