Ljudläggare sökes till novellfilm

1 inlägg / 0 nya
Ljudläggare sökes till novellfilm
Målgrupp: Postprod./ljud

Hej! Vi söker efter någon som vill ljudlägga/mixa vår senaste novellfilm. Den går under namnet ”Förtvivlade dagar, våldsamma nätter” och den handlar om David som försöker att bygga upp sitt liv efter att ha valt skilja sig i en skilsmässa som blir tuffare än vad han trodde, men det är också en film om Sverige, kan man säga, om polariseringen, rädslan, förvirringen, som präglar vår samtid. David, arg och frustrerad som han är, ser och tar in allt detta, påverkas och formas utav det.

Det är som ni nog förstår en rätt så politisk film (om festivalerna ratar oss så planerar vi att släppa den inför valet 2018), men det är mest av allt en film om känslor, undantryckta känslor, outtalade ord, frustrationer, privata och politiska, som byggs upp över tid.

För dig som blir nyfiken av min beskrivning, kolla gärna in mitt fotoalbum med bilden från filmen (jag gissar att ni har Facebook): https://www.facebook.com/daniel.hallquist/media_set?set=a.10154617775589...

Då detta är en lågbudgetproduktion så kan vi tyvärr inte erbjuda så mycket i lön, endast en symbolisk summa på 5000 kr. Men om vi skulle sälja in filmen någonstans så blir det så klart mer pengar till samtliga i produktionen.

Är du intresserad eller har du några frågor, skicka mig ett mail till [email protected] eller skriv till mig på Facebook: https://www.facebook.com/daniel.hallquist

Hälsningar,

/Daniel

"Freedom's just another word for nothing left to lose"

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Region Stockholm och Botkyrka kommun

© Region Stockholm och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun