Jag har en idé som jag tror på till 100%

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Jag har en idé som jag tror på till 100%
Målgrupp: Producent/prod.ledare, Regissör

Hej mitt namn är Mikael Amiri, jag är 19 år och tog studenten i år, jag har bott i Sverige hela mitt liv.
Under tiden som jag bott här har jag lärt mig mycket om världen runt om kring och även sett massa saker. Qnledningen till varför jag skriver till er idag, är eftersom att jag har en ide som jag jobbat på nu i nästan två år där det handlar om unga pojkar som föds i fel sida av stan och blir dömda i förväg om vilken väg i livet de ska ta. Jag har tidigare erfarenhet av skådespeleri själv, i film och även i teater, men främsta anledningen till varför jag skriver till er idag är för att jag har några frågor, jag är väldigt ny när det gäller film investering och hur man skapar en film, då jag vet att man behöver en kordinator, kameraman etc. Just nu har jag inte den budgeten till att hyra allt, så jag skriver till er och undrar om ni har några tips om vart man kan vända sig.

Mikael Amiri

Manus

Jag går sista året inom Film & Regi, har erfarenhet mest som manusförfattare, producent och lite som regissör.

Det bästa och billigaste sättet är ju självklart kontakter. Om du känner eller tar kontakt med människor som kan hjälpa dig och vet vad de gör. Annars kan det vara bra att söka stöd, då rekommenderar jag Svenska Filminstitutet. Därefter, om det godkänns, kan du hyra utrustning och betala erfarna personer så att ni kan genomföra din idé.
Finns många som mig dock som är sugna på lite "riktigt" film arbete efter en utbildning så att skriva på sidor som denna och be om hjälp skulle jag kalla en bra början.

Lycka till!
//Cissi

 

Filmbasen.se drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun

© Stockholms läns landsting och respektive upphovsman. Läs mer om Filmbasen

Finansiärer

Film Stockholm

Botkyrka kommun